Het gehele bestelproces wordt gecodeerd met behulp van een modern SSL-certificaat. Party.nl garandeert u de veiligheid van uw betalings- en persoonlijke gegevens. Uw betalingsgegevens zijn betrouwbaar beschermd tegen ongeautoriseerde toegang op onze beveiligingsserver (SSL-certificaat) en worden in gecodeerde vorm verzonden zoals uw klantgegevens. Als u een klantaccount aanmaakt bij het plaatsen van uw bestelling, slaan wij uw wachtwoord op naast uw factuur- en afleveradres. Party.nl voldoet aan de beveiligingsnormen van de creditcardindustrie (PCI DSS). U kunt altijd om informatie over de opgeslagen gegevens vragen of om verwijdering vragen.

Hier is ons privacybeleid.