Momenteel kan je op Party.nl met de methoden iDealPayPal en Credit Card (MASTERCARD en VISA) betalen.

Party.nl garandeerd de veiligheid van jouw betaling. De betaalgegevens zijn op onze beveiligde server (SSL-certificaat) betrouwbaar beschermd voor onrechtmatig gebruik, en worden net zoals je klantgegevens versleuteld verzonden. Party.nl voldoet aan de veiligheidsstandaards van de kredietkaartindustrie (PCI DSS).