U kunt ons van maandag tot vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur bellen op +49 4131 9277880. U kunt ook ons online aanvraagformulier gebruiken door op de knop "Contact" te klikken op onderaan de website onder "Hulp", of klik hier. Door op deze link te klikken, wordt een online formulier weergegeven dat u naar eigen inzicht kunt invullen en verzenden. Ons klantenserviceteam zal uw vraag behandelen en zal zo snel mogelijk via e-mail op u reageren. U kunt de status van uw ticket controleren door te klikken op "Ticketstatus controleren" (inloggen vereist).